dilluns, 29 de setembre del 2008

Vacances volcàniques

Ei! Desprès de la meva incomunicació internètica torno a estar disponible a la xarxa. El motiu d'aquesta desaparició virtual és que he estat de vacances. I com que aquí a Tenerife no tenim volcans doncs que millor que aprofitar aquests dies per poder anar a veure la zona volcànica de la Garrotxa?

Doncs res també demano disculpes a molta gent a qui no vaig dir res (bàsicament la gran majoria) però tornaré aviat i aleshores espero poder-vos veure a tots convenientment.

Per no perdre el ritme, aquests dies de vacances també he fet unes excursionetes... i fins i tot he muntat a cavall!

Com sempre us deixo unes fotos (de la sortida a cavall no n'hi ha :()

Un dels laterals de la Plaça de Santa Pau, un poble medieval molt bonic. (La plaça és espectacular)

A la mateixa plaça i enfront de les arcades d'abans, l'esglèsia (llàstima dels cotxes :p)

Excursio I, 1a part: Fageda d'en Jordà, a Catalunya també tenim aparicions celestials :p i aquesta és la versió 2.0 del contrallum del bosc humit.

Excursio I, 1a part: Un altra instantània de la Fageda d'en Jordà

Excursio I, 2a part: Sant Miquel de Sacot (o Yog-Sogoth). Si tires un euro s'obre el llum de l'interior i pots veure l'esglèsia per dins a través de les reixes de la porta :p Jo no vaig col·laborar amb la rehabilitació...

Excursio I, 3a part: Volcà de Santa Margarida, on hi ha una esglèsia romànica al mig del cràter. Suposo que algun il·luminat medieval va pensar que era way posar una esglèsia allà... i bé, té la seva gràcia. Per algun motiu no tinc fotos de la 4a part de l'excursió el Volcà Croscat (d'acord... perquè no en vaig fer, mea culpa...)

Castellfollit de la Roca, vist des de l'altra banda de la carretera, podeu apreciar les columnes basàltiques sobre les que es troba el poble. Fan uns embotits que tallen la respiració i unes magdalenes que pesen mig quilo i alimenten per una setmana...

Una altra de Castellfollit de la Roca des del pont que creua el riu.

Sant Joan de les Fonts, aquí començava la ruta de les tres colades (no el barbarisme que seria bugades, sinò que són colades volcàniques)

Aquí es baixava a la colada del Molí Vell i allà et trobaves aquest petit salt d'aigua que feia un soroll hipnòtic :)

Típica i retípica foto de Camprodon. Si compreu una caixa de galetes Birba veureu aquesta mateixa foto (bé allà surt dibuixat però és el mateix)

Nimrodel al claustre. Sant Joan de les Abadesses.

També del claustre de St. Joan de les Abadesses. Per a qui no ho sàpiga, des d'aquí, l'abadessa Emma, filla de Guifré el Pilòs, va dirigir bona part de la reconquesta.

I vet aquí la tomba de Guifré el Pilòs a Ripoll. Catalunya triomfant...

I res com que no havia posat cap foto d'un claustre aquí us deixo una del claustre del monestir de Ripoll.

I això és tot per ara.

Salut!

5 comentaris:

keleta ha dit...

Uaaaalssa, totes aquestes fotogràfies i paisatges hem sonen i no se ben bé de què (ho haurè somiat)

i la Nimrodel aquesta de la fotogragia ki és,eh?ke és la pelandruska que t'ha portat de viatge?? si es que... aquest jovent.

Jo crec que no vas anar a cavall, que és mentida i ho fas per fer-te l'interessant, no tens cap prova, no trobes que es sospitos?

Apa siau....

ilamandarina ha dit...

Quines fotos més xulis Toni!!!
Impresionant!
A tot li diuen anar a currar... jaja..
Be, espero que estiguis mb! I proposo un mutulinkatge!! Jo estic pensat fer un apartat de links d'amics... Vere...
Mua!
ila

LaMantiS ha dit...

La de la tomba.... tremenda...la del contrallum al bosc en blanc i negre, més pròpia d'un blog dedicat a la foto...rotundament bones, si noi si, això es nota que mentre ho feies t'ho estaves passant d'allò més bé. Ets un crack!!

dt ha dit...

Moltes gràcies tito! Aquests comentaris animen venint de qui venen! Tot el que jo pugui saber ja saps d'on ho he tret...

Prometo actualitzar molt aviat!

Una abraçada!

Victor ha dit...

Uaaaaala! Quines fotos i quin viatge taaaaaant guai!! ja ja ja (sarcasme venjatiu, jeje).
Me n'alegro que us agradés, la veritat és que les fotos estan molt bé, però hi falta la del cavall....
Si és que ja se't deia que a la Catalunya Vella hi havia molt a veure. Ja ho saps, a tornar-hi! que queda molt per veure, i si el pròxim cop us perdeu una mica pels volts hi guanyareu en vistes.
Salut!